Algemene voorwaarden Privacyverklaring Informatiegids

 
 

Voorlezen met gebaren: Moppereend

Beschrijving:

De online cursus voorlezen met gebaren is specifiek ontwikkeld om u stap voor stap te leren hoe u zelf een (prenten)boek kunt voorlezen met gebaren. In deze les staat het boek "Moppereend" centraal. Het gekozen boek van de Nationale Voorleesdagen van 2020.Deze cursus is geschikt voor ouders, pedagogisch medewerkers en leerkrachten in het basisonderwijs.

Deze les bestaat uit 2 onderdelen. In deel 1 kunt u het volledige verhaal bekijken dat wordt voorgelezen met gebaren door uw docente. Deel 2 is een stap voor stap instructie per pagina. De pagina wordt voorgelezen met gebaren en vervolgens ziet u de instructie van de gebaren die horen bij die pagina. Ook krijgt u aanvullende tips en aandachtspunten waarop te letten bij het voorlezen. 

Na het leren van de gebaren bij het boek Moppereend kunt u deze gebaren natuurlijk ook mooi gebruiken in andere situaties. Wat dacht u van het benoemen van de verschillende dieren of het bespreken van emoties. Zo haalt u nog meer voordeel uit deze online les. 

Deze online cursussen zijn voor iedereen te volgen, u heeft dus geen ervaring nodig. Bovendien kunt u de les volgen op uw eigen tempo en op een moment dat het u het beste uitkomt. 

De cursus komt 13 januari 2020 online maar u kunt zich nu al inschrijven! De kosten bedragen € 37,-

Aanmelden:
Alle velden zijn verplicht.

Info

{{msg.body}}

×