Algemene voorwaarden Privacyverklaring Informatiegids

 
 

Voorlezen met gebaren: Olifant in de bus

Beschrijving:

De online cursus voorlezen met gebaren is specifiek ontwikkeld om u stap voor stap te leren hoe u zelf een (prenten)boek kunt voorlezen met gebaren. In deze les staat het boek "Olifant in de bus" centraal. Een grappige, spannend en lief verhaal over een olifant die graag mee wil in de bus. Deze cursus is geschikt voor ouders, pedagogisch medewerkers en leerkrachten in het basisonderwijs.

Deze les  is een stap voor stap instructie per pagina. De pagina wordt voorgelezen met gebaren en vervolgens ziet u de instructie van de gebaren die horen bij die pagina. Ook krijgt u aanvullende tips en aandachtspunten waarop te letten bij het voorlezen. 

Na het leren van de gebaren bij het boek Olifant in de bus kunt u deze gebaren natuurlijk ook mooi gebruiken in andere situaties. Wat dacht u van het benoemen van de begrippen groot en klein, dik en dun. Zo haalt u nog meer voordeel uit deze online les. 

Deze online cursussen zijn voor iedereen te volgen, u heeft dus geen ervaring nodig. Bovendien kunt u de les volgen op uw eigen tempo en op een moment dat het u het beste uitkomt. 

GRATIS!

Aanmelden:
Alle velden zijn verplicht.

Info

{{msg.body}}

×